Jippie's | gehoorbescherming - blauw

Jippie's
 • Informeer een vriend

  Informeer een vriend

   Jippie's | gehoorbescherming - blauw

  Jippie's | gehoorbescherming - blauw

  De gehoorbescherming van Jippie's: omdat onze oortjes belangrijk zijn. Door de stoere blauwe gehoorbeschermer is het gehoor van uw oogappel beschermd.

  Ontvanger :

  * Verplichte velden

    of  Annuleren

 • De gehoorbescherming van Jippie's: omdat onze oortjes belangrijk zijn. Door de stoere blauwe gehoorbeschermer is het gehoor van uw oogappel beschermd.

  Niet op voorraad

  Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

  Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
  19,95 €

  Jippie, mijn product is binnen! Een stoere Jippie’s gehoorbeschermer die geschikt is voor kinderen vanaf 12 maanden. De hoofdband is verstelbaar, zodat je kind er lang gebruik van kan maken. Maar hoe werkt dat verstellen precies?

  Waarom wordt de Jippie's gehoorbeschermer aanbevolen?
  Jonge kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Extreem lawaai en zware basgeluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging die zich dan op latere leeftijd manifesteert. Wat is hieraan te doen? Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers zijn namelijk in de hoogte aanpasbaar aan het hoofd van het kind. 

  Welke demping heeft de Jippie’s gehoorbescherming?
  Geluiden vanaf 80 decibel (db) kunnen schadelijk zijn voor je gehoor. Geluiden vanaf 120 decibel kunnen je gehoor direct beschadigen. Om je een idee te geven: wanneer wij met elkaar praten produceren wij 60 decibel, lawaai op het schoolplein 85 decibel, muziek luisteren op een koptelefoon is 95 decibel, een concert produceert 110 decibel en vuurwerk zit zelfs op 140 decibel. Nu is niet alleen het aantal decibel van belang, maar ook de duurt waarin je ermee te maken krijgt. Hoe hoger de aantal decibel, hoe korter je ermee te maken moet krijgen. Een voorbeeld: geluid van 80 decibel kun je 8 uur per dag ‘veilig’ horen. Elke 3 decibel is een verdubbeling van het gelui, waardoor 83 decibel nog maar 4 uur per dag veilig is, 86 decibel nog maar 2 uur per dag, etc.

  De Jippie’s gehoorbeschermer heeft een demping van 25.8 db, dat wil zeggen dat deze gehoorbeschermer het geluid dempt met 25.8 db. Wanneer je dus in een ruimte bent waar het 100 db is, dan dempt de gehoorbeschermer het geluid met 25.8 db ( 100-25.8= 74.2 db).

  Voor welke leeftijd is de Jippie's gehoorbeschermer geschikt?
  De Jippie's gehoorbescherming is te gebruiken vanaf ongeveer 12 maanden. De hoofdband is verstelbaar, waardoor deze eenvoudig aan te passen is aan de grootte van het hoofd. Een kind heeft daardoor jarenlang plezier van deze gehoorbeschermer.

  Aan welke keuring voldoet de Jippie's gehoorbescherming?
  De Jippie's gehoorbescherming is getest en goedgekeurd volgens de EU 2016/425.

  In welke kleuren is de Jippie's gehoorbescherming leverbaar?
  De Jippie's gehoorbeschermer is leverbaar in groen, blauw, roze, wit, zwart, panter, camouflage groen en camouflage roze.

  Is de Jippie's gehoorbeschermer leverbaar in verschillende versies?
  De Jippie's gehoorbeschermer is leverbaar in twee verschillende versies:
  * de normale versie, deze is geschikt voor gebruikt tijdens concerten, Oud&Nieuw of motorcross.
  * de Xl versie is speciaal ontwikkeld voor kinderen die moeite hebben zich te concentreren op school. Deze hebben een extra zware demping (29.8 db)

  Geslacht :unisex
  Veiligheid :getest en goedgekeurd volgende de EU 2016/425
  Leeftijd :vanaf 12 maanden
  Kleur :blauw

  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  Schrijf uw recensie

   Jippie's | gehoorbescherming - blauw

  Jippie's | gehoorbescherming - blauw

  De gehoorbescherming van Jippie's: omdat onze oortjes belangrijk zijn. Door de stoere blauwe gehoorbeschermer is het gehoor van uw oogappel beschermd.

  Schrijf uw recensie

  Gerelateerde producten