Nieuwe producten

34,94 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large Birds van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

34,94 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large Dachsy van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

54,95 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large in de dandellion-print van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

54,95 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large in de egel-print van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

54,95 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large Polar Bear van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

13,95 €

Het badboekje Color Me Water van Wee Gallery is een topper tijdens badtijd. Maak het boekje nat en tadaa! Alle mooie kleurtjes verschijnen. Wat makkelijk, dat toveren.

13,95 €

Het badboekje Color Me Rainforest van Wee Gallery is een topper tijdens badtijd. Maak het boekje nat en tadaa! Alle mooie kleurtjes verschijnen. Wat makkelijk, dat toveren.

69,95 €

Je allerliefste slaapt knus en warm in de winterslaapzak Giraf Indigo Blue van Fresk. Perfect voor een goede nachtrust en duizend mooie dromen.

69,95 €

Je allerliefste slaapt knus en warm in de winterslaapzak Giraf Indigo Blue van Fresk. Perfect voor een goede nachtrust en duizend mooie dromen.

19,95 €

Met deze tas in de Egel-print van Fresk is jouw kapoen helemaal klaar voor de eerste zwem- of turnles. Altijd spannend, maar wel heel leuk. De tas is super van kwaliteit!

19,95 €

Met deze tas Polar Bear van Fresk is jouw kapoen helemaal klaar voor de eerste zwem- of turnles. Altijd spannend, maar wel heel leuk. De tas is super van kwaliteit!

43,95 €

Slaapzak tussenseizoen  Leaves

57,95 €

Slaapzak tussenseizoen Wings 

64,95 €

Slaapzak tussenseizoen Bliss Blue

64,95 €

Slaapzak tussenseizoen Bliss Olive

64,95 €

Slaapzak tussenseizoen Bliss White