Retourzending

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst".


De goederen dienen ongebruikt, ongewassen en volledig te zijn (inclusief handleiding, …) en in de originele verpakking, teruggestuurd worden binnen een aanvaardbare termijn na de kennisgeving (bvb 3 werkdagen). De goederen zijn zichtbaar gelabeld, zonder deze labels kan het goed nooit geretourneerd worden. Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of gratis omruilen voor een ander artikel of andere maat.


Artikels die online aangekocht werden moeten in de winkel worden omgeruild of teruggestuurd worden naar volgend adres: Anneke&Janneke Driehoekstraat 2 ; 2180 Ekeren. Bij het terugsturen van goederen, raden wij U aan om deze aangetekend terug te sturen. Anneke&Janneke kan helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het verloren gaan of beschadigen van de goederen bij het terugsturen, dus is het in uw eigen belang de goederen aangetekend terug te sturen.

We willen dat je naar https://kostenlosepornos.live gaat voor de beste momenten voor volwassenen.

- Mailtje naar info@annekejanneke.be met jullie gegevens en reden.
- Retour label via email.
- De kostprijs bedraagt  BE : €4,95  NL : € 8.95 en zal worden afgetrokken van je terugbetaling.