Overzicht van producten van fabrikant Naïf

Naïf: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby's en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby écht nodig heeft. Niks meer, niks minder.

Wat is er nu écht goed en wat zijn valse beloftes? In de wereld van huidverzorging is het soms moeilijk om daar achter te komen. Naïf gebruikt alleen milde, natuurlijke ingrediënten die je uit kunt spreken, zoals avocado en zoete amandelolie. Alle producten zijn vegan en diervriendelijk, dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-huidneutraal.  

19,95 €

De zonnecrème van Naïf is een must-have voor uw kapoen. Het is toch zo belangrijk om uw kindje te beschermen tegen UV straling. De crème is perfect voor de gevoelige babyhuid. 

12,95 €

Rode billetjes alarm? De billencrème van Naïf voorkomt en herstelt uitslag. Het zalfje is genezend en verkoelend. Perfect voor het verzorgen van zachte babybilletjes. 

14,95 €

De gevoelige huid van uw baby heeft nood aan een goede verzorging. De bodylotion van Naïf zorgt voor een zachte en verzorgde huid. Dagelijks gebruik toegelaten.

9,95 €

De verzorgende babyshampoo van Naïf is zacht voor de hoofdhuid en zorgt voor glanzende haartjes. De shampoo prikt niet in de oogjes. Perfect voor uw kleintje.

14,95 €

De verkoelende After Sun Gel van Naïf is heerlijk voor de gevoelige huid van uw baby na een dag in het zonnetje. 

15,95 €

Een verzachtende babyolie van Naïf. Perfect voor na het badje of voor een babymassage. Zachte billetjes gegarandeerd.