19,75 €

Uw kindje vindt troost bij deze stijlvolle knuffeldoek van 1 + In The Family. En wat is het leuk om te sabbelen op de houten ring.

17,50 €

Schattig vriendje voor uw kindje.Zeer zacht gebreid , met belletje binnen in.

17,50 €

Schattig vriendje voor uw kindje.Zeer zacht gebreid , met belletje binnen in.

19,90 €

Oh wat is deze knuffeldoek zacht. Alphonse de kat uit de Moulin Roty collectie tovert een lach op het gezichtje van uw kleine kapoen. Perfect als een extra troost. 

19,90 €

Oh wat is deze knuffeldoek zacht. Lulu de kat uit de Moulin Roty collectie tovert een lach op het gezichtje van uw kleine kapoen. Perfect als een extra troost. 

29,90 €

Mijn naam is Alphonse. Ik ben de allerzachtste knuffel uit de Moulin Roty collectie. We worden vast heel goede vriendjes. Gaan we samen op avontuur?

19,90 €

Oh wat is deze knuffeldoek zacht. Fernand de kat uit de Moulin Roty collectie tovert een lach op het gezichtje van uw kleine kapoen. Perfect als een extra troost. 

29,90 €

Mijn naam is Lulu. Ik ben de allerzachtste knuffel uit de Moulin Roty collectie. We worden vast heel goede vriendjes. Gaan we samen op avontuur?

29,90 €

Mijn naam is Fernand. Ik ben de allerzachtste knuffel uit de Moulin Roty collectie. We worden vast heel goede vriendjes. Gaan we samen op avontuur?

59,00 €

Op zoek naar een speelkameraad voor uw kapoentje? Lulu is een zachte knuffel uit de Moulin Roty collectie. Wat leuk zo'n vriendinnetje. Perfect om samen op avontuur te gaan.

34,90 €

Fernand uit de Moulin Roty collectie speelt een prachtige melodie om uw kindje naar dromenland te brengen. Deze muziekknuffel is lekker zacht en ziet er leuk uit. Slaapzacht!

29,90 € Niet op voorraad

Meneer Uil uit de Moulin Roty collectie speelt een prachtige melodie om uw kindje naar dromenland te brengen. Deze muziekknuffel is lekker zacht en ziet er leuk uit. Slaapzacht, lieve schat. 

42,95 €

Super vriendje voor ons kleintje. Gebreid speeltje , knuffeltje . Perfect cadeau voor baby.

40,00 €

Dextor is het beste vriendje van uw kindje. Hij doet niets liever dan knuffelen, spelen en overal mee op pad gaan. De knuffel van Liewood is gemaakt van 100 % organisch katoen. Lekker zacht.