39,00 €

Konijntje Felix uit de Oyoy collectie heeft een schattige en speelse uitstraling.

39,00 €

Anton is een lieve baby koala uit de Oyoy collectie. 

19,00 €

De Agnete knuffeldoek Dino Faune Green is de grote favoriet van uw kapoen. De knuffeldoek is perfect om jouw kindje te troosten en staat altijd klaar om een dikke knuffel te geven.

27,00 €

Stego de Dino van Liewood is stoer, maar wel heel lief. Hij staat super mooi in het kamertje van uw kapoen en staat altijd klaar voor een dikke knuffel.

40,00 €

Tricara de Dino van Liewood is stoer, maar wel heel lief. Hij staat super mooi in het kamertje van uw kapoen en staat altijd klaar voor een dikke knuffel.

40,00 €

Brachio de Dino van Liewood is stoer, maar wel heel lief. Hij staat super mooi in het kamertje van uw kapoen en staat altijd klaar voor een dikke knuffel.

27,00 €

Milo, het zachte knuffeldoekje van Liewood, is een extra troost voor uw kapoen. Minder traantjes gegarandeerd. 

27,00 €

Milo, het zachte knuffeldoekje van Liewood, is een extra troost voor uw kapoen. Minder traantjes gegarandeerd. 

17,50 €

Een stoere leeuw van Konges slojd. Het zachte knuffeltje is speciaal voor kleine handjes gemaakt. Het belletje binnenin stimuleert de zintuigen van uw kind. 

17,50 €

Een lief konijntje van Konges slojd. Het zachte knuffeltje is speciaal voor kleine handjes gemaakt. Het belletje binnenin stimuleert de zintuigen van uw kind. 

17,50 €

Een stoere vleermuis van Konges Slojd. Het zachte knuffeltje is speciaal voor kleine handjes gemaakt. Het belletje binnenin stimuleert de zintuigen van uw kind.