11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Car Blue Wave van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Dino Faune Green van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Dino Dumbo grey van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

17,00 €

De Dines knuffeldoek Coral floral-mix van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Faune Green van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Fern Rose van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Dino mix van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Car mustard van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

19,00 €

Jouw kapoen vindt het leuk om te rammelen met of te sabbelen op de Juno bijtring Car Mustard van Liewood.

19,00 €

Jouw kapoen vindt het leuk om te rammelen met of te sabbelen op de Juno bijtring Car Blue wave van Liewood.

17,95 €

Deze handgehaakte rammelaar Bird on Ring van Sebra heeft binnenin een aangenaam belletje. Door de houten ring houdt uw kapoen de rammelaar makkelijk vast.

13,30 €

Een stoere bijtring in de vorm van een vleermuis van Konges Slojd. Perfect voor het kalmeren van het tandvlees van uw baby. Wat is het leuk om te spelen.

13,30 €

Een stoere bijtring in de vorm van een leeuw van Konges Slojd. Perfect voor het kalmeren van het tandvlees van uw baby. Wat is het leuk om te spelen.

13,30 €

Een schattige bijtring in de vorm van een eenhoorn van Konges Slojd. Perfect voor het kalmeren van het tandvlees van uw baby. Wat is het leuk om te spelen.

23,00 €

Vermaak uw kapoen met deze prachtige rammelaar van Cam Cam Copenhagen. Wat maakt dat een fijn rammelend geluid. De houten ring zorgt ervoor dat uw kindje de pauw goed vasthoudt.

23,00 €

Een handgemaakte rammelaar van Cam Cam Copenhagen. Twee blaadjes hebben binnenin kreukelpapier en het derde blaadje heeft binnenin een belletje. Dat maakt je kindje heel nieuwsgierig.

21,00 €

Een handgemaakte rammelaar met een prachtig borduursel van Cam Cam Copenhagen. Het belletje prikkelt en stimuleert de zintuigen van uw baby.

23,00 €

Een handgemaakte rammelaar van Cam Cam Copenhagen. Twee blaadjes hebben binnenin kreukelpapier en het derde blaadje heeft binnenin een belletje. Dat maakt je kindje heel nieuwsgierig 

12,95 €

Deze bijtring van A Little Lovely Company is perfect voor een kapoen dat last heeft van doorkomende tandjes. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber.

12,95 €

Deze bijtring van A Little Lovely Company is perfect voor een kapoen dat last heeft van doorkomende tandjes. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber.