14,00 €

Aan tafel! Je kindje straalt aan tafel met deze slab Rabbit van Oyoy. Mooi, maar het houdt ook de kleertjes proper.

14,00 €

Aan tafel! Je kindje straalt aan tafel met deze slab Lion van Oyoy. Mooi, maar het houdt ook de kleertjes proper.

21,00 €

Aan tafel! Je kindje straalt aan tafel met deze mouwslab Rabbit van Oyoy. Mooi, maar het houdt ook de kleertjes proper.

21,00 €

Aan tafel! Je kindje straalt aan tafel met deze mouwslab Lion van Oyoy. Mooi, maar het houdt ook de kleertjes proper.

14,00 €

De Tom slab Classic Dot Mustard van Liewood is een extra lange waterdichte slab. Zo blijft de kleding van uw kleine kapoen proper.

14,00 €

De Tom slab Classic Dot Dumbo Grey van Liewood is een extra lange waterdichte slab. Zo blijft de kleding van uw kleine kapoen proper.

14,00 €

Houd de kleertjes van uw kleine kapoen droog en proper. De Tom slab Cat Rose van Liewood is een extra lange waterdichte slab.

14,00 €

De Tom slab Panda Stone Grey van Liewood is een extra lange waterdichte slab. Zo blijft de kleding van uw kleine kapoen proper.

22,00 €

Geen gemors op kleertjes door deze Merle mouwslab van Liewood. De slab is waterdicht en heeft onderaan en zakje om alles op te vangen. Heel praktisch: afspoelen en afvegen.

14,00 €

De Lai slab dino mix van Liewood is super praktisch in gebruik. Makkelijk om schoon te maken en het houdt de kleertjes proper. Lekker smullen!

17,00 €

De Theo terry slab Rabbit Faune Green van Liewood: een echte eyecatcher aan tafel. En mama maakt zich geen zorgen. De kleertjes blijven proper.

17,00 €

De Theo terry slab Cat Dark Roze van Liewood: een echte eyecatcher aan tafel. En mama maakt zich geen zorgen. De kleertjes blijven proper.

14,00 €

De Tom slab Classic Dino mix van Liewood is een extra lange waterdichte slab. Zo blijft de kleding van uw kleine kapoen proper.

23,00 €

De set Eva slabben van Liewood ziet er hip uit door de prachtige kleur Rose.

20,00 €

De Andrea slab Faune Green van Liewood is ideaal om te dragen bij doorkomende tandjes. Uw kindje zevert tijdens deze periode en door de slab blijven de kleertjes droog.

20,00 €

De Andrea slab Blue Wave van Liewood is ideaal om te dragen bij doorkomende tandjes. Uw kindje zevert tijdens deze periode en door de slab blijven de kleertjes droog.

20,00 €

De Andrea slab Mustard van Liewood is ideaal om te dragen bij doorkomende tandjes. Uw kindje zevert tijdens deze periode en door de slab blijven de kleertjes droog.

20,00 €

De Andrea slab Rose van Liewood is ideaal om te dragen bij doorkomende tandjes. Uw kindje zevert tijdens deze periode en door de slab blijven de kleertjes droog.

23,00 €

De set Eva slabben van Liewood ziet er hip uit door de prachtige kleur Faune Green.

23,00 €

De set Eva slabben van Liewood ziet er hip uit door de prachtige kleur Blue wave.

23,00 €

De Andrea slab Mustard van Liewood is ideaal om te dragen bij doorkomende tandjes. Uw kindje zevert tijdens deze periode en door de slab blijven de kleertjes droog.