175,00 € Niet op voorraad

Een elegant tapijt van Lorena Canals. Perfect voor in de woonkamer of in de kinderkamer. Het tapijt is handgemaakt en lekker zacht.

249,01 €

Van de grond naar de maan. Dit tapijt van Lorena Canals zit vol met karakter. Het geeft jouw woonkamer of de kinderkamer meer persoonlijkheid. 

220,00 €

Een elegant tapijt van Lorena Canals. Perfect voor in elke kamer van het huis dankzij de frisse en vrolijke kleuren. Elk tapijt is handgemaakt met een oog voor detail.

169,00 €

Een handgemaakt tapijt van Lorena Canals voor een kleine astronaut. Kent jouw kapoen alle planeten al? 

240,00 €

Een elegant tapijt van Lorena Canals. Perfect voor in de woonkamer of in de kinderkamer. Het tapijt is handgemaakt en lekker zacht.

240,00 €

Een modern tapijt van Lorena Canals. Past leuk in uw interieur. Het tapijt is handgemaakt en lekker zacht.

155,00 €

Een tapijt met persoonlijkheid van Lorena Canals. De mooie pastelkleuren zijn perfect voor in de woonkamer, in de eetkamer of in de kinderkamer natuurlijk. Het tapijt is handgemaakt.

229,00 €

Dit katoenen tapijt van Lorena Canals staat perfect in de kinderkamer, maar ook in de woonkamer of badkamer. Elk tapijt is handgemaakt met een oog voor detail.

129,00 €

Een handgemaakte poef van Lorena Canals. Leuk voor het kleinste kapoentje, maar ook voor mama. Ideaal om op te zitten, als voetsteun of als tafeltje.

75,00 €

Het tapijt Bobby van Liewood is een eyecatcher in de slaap- of speelkamer. Het is lekker zacht om op te spelen en mag in de wasmachine. De achterkant is anti-slip.