34,94 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large Birds van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

34,94 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large Dachsy van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

54,95 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large in de dandellion-print van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

54,95 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large in de egel-print van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

54,95 €

Jouw kapoen is klaar voor het eerste logeerpartijtje bij oma en opa. Deze Weekender Large Polar Bear van Fresk is niet alleen mooi, maar ook heel ruim. 

19,95 €

Met deze tas in de Egel-print van Fresk is jouw kapoen helemaal klaar voor de eerste zwem- of turnles. Altijd spannend, maar wel heel leuk. De tas is super van kwaliteit!

19,95 €

Met deze tas Polar Bear van Fresk is jouw kapoen helemaal klaar voor de eerste zwem- of turnles. Altijd spannend, maar wel heel leuk. De tas is super van kwaliteit!