11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Car Blue Wave van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Dino Faune Green van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Dino Dumbo grey van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

19,00 €

De Agnete knuffeldoek Dino Faune Green is de grote favoriet van uw kapoen. De knuffeldoek is perfect om jouw kindje te troosten en staat altijd klaar om een dikke knuffel te geven.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Coral floral-mix van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Faune Green van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Fern Rose van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Dino mix van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Car mustard van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

27,00 €

Stego de Dino van Liewood is stoer, maar wel heel lief. Hij staat super mooi in het kamertje van uw kapoen en staat altijd klaar voor een dikke knuffel.

40,00 €

Tricara de Dino van Liewood is stoer, maar wel heel lief. Hij staat super mooi in het kamertje van uw kapoen en staat altijd klaar voor een dikke knuffel.

40,00 €

Brachio de Dino van Liewood is stoer, maar wel heel lief. Hij staat super mooi in het kamertje van uw kapoen en staat altijd klaar voor een dikke knuffel.

110,00 €

Het Glenn activity deken Dino mix van Liewood is perfect voor tummy time. Uw nieuwsgierige baby ontdekt heel wat leuke activiteiten op het deken.

45,00 €

Uw kapoen maakt kennis met verschillende dino's in het boek Dennis van Liewood. Raaawr! 

19,00 €

Jouw kapoen vindt het leuk om te rammelen met of te sabbelen op de Juno bijtring Car Mustard van Liewood.

19,00 €

Jouw kapoen vindt het leuk om te rammelen met of te sabbelen op de Juno bijtring Car Blue wave van Liewood.

27,00 €

Milo, het zachte knuffeldoekje van Liewood, is een extra troost voor uw kapoen. Minder traantjes gegarandeerd. 

27,00 €

Milo, het zachte knuffeldoekje van Liewood, is een extra troost voor uw kapoen. Minder traantjes gegarandeerd. 

39,00 €

Tijdens warme dagen spelen we graag buiten op deze leuke speelmat van Play and Go. En dan snel opruimen door de mat te veranderen in een opbergzak.

99,00 €

Een Wobbel: uw kindje speelt, fantaseert, beweegt of rust wat uit. Alles is mogelijk. De Wobbel Starter blank gelakt met vilt mouse is ideaal voor de allerkleinsten. Een topper voor de motoriek van...

139,00 €

Deze grassy green driewieler van foxrider verovert meteen een plekje in het hart van jouw superheld.