Overzicht van producten van fabrikant Ailefo


HET BEGIN VAN AILEFO: THE STORY


Christiane, Ailefo's oprichter, wilde als moeder van een zeer creatieve dochter een product maken waarin ze zowel voor haar dochter als voor het milieu zorgt. In 2015 beëindigde Christiana haar verpleegcarrière na 17 jaar en richtte Ailefo op.


Sindsdien werkte Christiane met de hulp van haar dochter aan de productontwikkeling van Ailefo Organic Modeling Clay. Ze kneedden en vermengden klei in de pan en erfden de ingrediënten van haar dochter's grootouders. Maar niets was goed... Te plakkerig, te droog, de kleuren waren niet mooi of waren vervaagd. Honderd recepten later kwam het recept voor Ailefo Organic Modeling Clay tot leven.


Ailefo Organic Modeling Clay werd in oktober 2016 gelanceerd. In een kleine fabriek in Denemarken wordt de eerste en de enige biologische boetseerklei van Europa geproduceerd. Het product voldoet aan zeer hoge eisen op het gebied van duurzaamheid, allergievriendelijkheid en scandinavisch design. 


BEDRIJF VAN HET JAAR 2017


Elke keuze doet ertoe volgens Christiane. Kinderen hebben niet alleen creatief spel nodig om hun fysieke en persoonlijke groei te stimuleren. De toestand van de wereld waarin we leven, vereist van ons dat we producten van de hoogst mogelijke standaard maken. Ailefo ontving in mei 2017 de prijs "Bedrijf van het jaar 2017" van Bornholms Erhvervsservice. 


17,94 €

Een handige toolset van Ailefo.  Voor nog meer plezier tijdens het kleien.

26,95 €

De boetseerklei van Ailefo is volledig organisch. Het bevat geen parfum of parabenen. En de plantenolie heeft ook een verzorgende werking voor de huid. Geweldig toch?

19,95 € Niet op voorraad

De boetseerklei van Ailefo is volledig organisch. Het bevat geen parfum of parabenen. En de plantenolie heeft ook een verzorgende werking voor de huid. Geweldig toch?

22,95 €

Wat is kleien toch leuk. En deze stempelset van Ailefo maakt het nog leuker.