Overzicht van producten van fabrikant SEBRA


Sebra da’s Deens handgemaakt speelgoed en accessoires van hoge kwaliteit


Kersverse mama en designer Mia Dela uit Denemarken vond geen accessoires of speelgoed dat zowel mooi, praktisch als kwalitatief was, dus begon ze er zelf mee. Zo zag haar merk Sebra in 2004 het levenslicht.Zeg niet zomaar speelgoed tegen Sebra


Vandaag de dag staat het Deens merk, Sebra voor modern design en innovatieve kleurcombinaties gecombineerd met old school handwerk zoals weven en breien. Ideaal voor ouders die de kinderkamer van hun superheld willen decoreren met een geweven speelmat, een gebreide tractor/rammelaar of een gehaakt babydekentje.


17,95 €

Rebel, de wasbeer, is een handgehaakte rammelaar van Sebra. Door de houten ring houdt uw kapoen de rammelaar makkelijk vast.

17,95 €

Siggy, het konijntje, is een handgehaakte rammelaar van Sebra. Door de houten ring houdt uw kapoen de rammelaar makkelijk vast.

13,95 €

Deze wortel van Sebra is een leuke rammelaar voor uw kleine kapoen. Later een perfecte wortel om "keukentje" te spelen. De rammelaar is handgehaakt en uniek.

13,95 €

Deze citroen van Sebra is een leuke rammelaar voor uw kleine kapoen. Later een perfecte citroen om "keukentje" te spelen. De rammelaar is handgehaakt en uniek.

36,95 €

Een prachtig handgehaakte kinderwagenketting met een wasbeer, vos en bladeren van Sebra. Wat een eye-catcher. Kan ook aan bedje of wiegje gehangen worden.

17,95 €

Blinky, het uiltje, is een handgehaakte rammelaar van Sebra. Door de houten ring houdt uw kapoen de rammelaar makkelijk vast.

17,95 €

Een leuke rammelaar in de vorm van een tractor van Sebra. 

129,95 €

Een mooi gewatteerde speelmat van Sebra. Door het vlekbestendige en waterbestendige oppervlak kan de speelmat zowel buiten als binnen gebruikt worden.

124,95 €

Creëer een veilig en heerlijk baby- en juniorbed met deze uni-gekleurde en unisex gewatteerde bumper die een mooie en exclusieve structuur en kwaliteit heeft in vlaslook. 

13,95 €

Deze maïskolf van Sebra is een leuke rammelaar voor uw kleine kapoen. Later een perfecte maïskolf om "keukentje" te spelen. De rammelaar is handgehaakt en uniek.