Overzicht van producten van fabrikant Linea Mammababy

Linea MammaBaby is een brede lijn van verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor kinderen maar ook perfect geschikt voor volwassenen.

Het merk is geboren uit een voorliefde voor hoogwaardige producten ontwikkeld in harmonie met de natuur en het gezin. Elk product is dermatologisch getest, meestal op de gevoelige huid, in het Laboratorium voor Cosmetologie van de Ferrara Universiteit. De formules van Linea MammaBaby zijn het resultaat van een specifieke en correcte formuleringsfilosofie. Het merk streeft naar het beste resultaat door de beste natuurlijke ingrediënten te selecteren. 

Het volledige systeem wordt uitgevoerd volgens hoge kwaliteitsnormen en voldoet aan de kwalificatie- en milieucriteria zoals voorgeschreven door de internationale regelgeving. Om de producten van Linea MammaBaby te maken, worden alleen de beste grondstoffen geselecteerd en streng in het laboratorium getest.

16,95 €

Geef luizen geen tweede kans om bij jouw kindje in de haartjes te kruipen. De luisjes voelen zich door de spray van Linea MammaBaby niet meer thuis. 

16,95 €

De luizenshampoo van Linea MammaBaby verzacht en verlicht de jeuk. De shampoo werkt in op de structuur van het haar waardoor het uitkammen makkelijker is. 

17,94 €

Een hydraterende, verzachtende en verfrissende after-sun van Linea Mammababy. Perfect voor de gevoelige huid van uw kleine baby. 

24,95 €

Een zonnecreme met een hoge beschermingsfactor. De speciale 360°-dispenser zorgt voor een eenvoudige applicatie van het product. Perfect voor de gevoelige huid van uw baby.

14,96 €

Bescherm je kindje tegen muggenbeten. Deze muggenwerende spray is vervaardigd uit essentiële oliën die insectenwerende middelen bevatten. Ook jeuk wordt verlicht.