Overzicht van producten van fabrikant Linea Mammababy

Linea MammaBaby is een merk gecreëerd door Olcelli Farmaceutici, een nieuw gamma verzorgingsproducten, ontwikkeld voor kinderen maar ook perfect geschikt voor volwassenen. Linea MammaBaby is een project geboren uit een voorliefde voor hoogwaardige producten ontwikkeld in harmonie met de natuur en het gezin.

16,95 €

Geef luizen geen tweede kans om bij in kindje haardjes te komen verblijven.Door deze spray aan te brengen veranderen luisjes immers van gedacht.

16,95 €

Luizen shampoo op basis van natuurlijke producten.Verzacht en verlicht de jeuk.Werkt in op de structuur van het haar , waardoor het uitkammen makkelijker is.

14,95 €

Bescherm je kindje tegen muggenbeten. Deze muggenwerende spray is vervaardigd uit essentiële oliën die insectenwerende middelen bevatten. Ook jeuk wordt verlicht.

24,95 €

Een zonnecreme met een hoge beschermingsfactor. De speciale 360°-dispenser zorgt voor een eenvoudige applicatie van het product. Perfect voor de gevoelige huid van uw baby.

17,95 €

Een hydraterende, verzachtende en verfrissende after-sun van Linea Mammababy. Perfect voor de gevoelige huid van uw kleine baby.