Overzicht van producten van fabrikant Wee Gallery

Wee Gallery is opgericht door grafisch ontwerper Surya en leraar Dave. De collectie van Wee Gallery kenmerkt zich door de grafisch stijl en het gebruik van de kleuren zwart en wit. Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Wee Gallery gebruikt dit principe: alles wat ze ontwerpen doen ze in zwart-wit. We see like baby's is hun motto. Je ziet in de collectie, naast de prachtige tekeningen van dieren, veel terugkerende patronen. Bijna alle producten van Wee Gallery worden ethisch en duurzaam geproduceerd in India en de stoffen die ze gebruiken zijn biologisch katoen. 

19,51 €

Een mooi vogeltje om te bevestigen aan een kinderwagen, box, bedje, speelboog of Maxi Cosi te hangen. De pootjes zijn tags: leuk om aan te voelen.

22,51 €

Deze sensorische bal van Wee Gallery is ontworpen om uw baby's zintuigen te ontwikkelen. De bal maakt geluid bij het bewegen en de labeltjes zijn leuk om aan te prutsen.

23,95 €

Een knuffelkonijn van Wee Gallery: samen dutjes doen, een lieve troost en altijd klaar voor knuffeltjes. Een vriendje voor uw baby vanaf de eerste dag.

23,95 €

Een knuffelkonijn van Wee Gallery: samen dutjes doen, een lieve troost en altijd klaar voor knuffeltjes. Een vriendje voor uw baby vanaf de eerste dag.

13,95 €

Het badboekje Color Me Water van Wee Gallery is een topper tijdens badtijd. Maak het boekje nat en tadaa! Alle mooie kleurtjes verschijnen. Wat makkelijk, dat toveren.

13,95 €

Het badboekje Color Me Rainforest van Wee Gallery is een topper tijdens badtijd. Maak het boekje nat en tadaa! Alle mooie kleurtjes verschijnen. Wat makkelijk, dat toveren.