Overzicht van producten van fabrikant Ambi Toys

Ambi Toys: dat wil zeggen, prachtig iconisch design, hoge kwaliteit afwerking en natuurlijk innovatie.

7,95 €

Uw kleine kapoen ontdekt zijn weerspiegeling door deze leuke spiegel van Ambi toys. De vorm van de spiegel zorgt ervoor dat uw kindje de spiegel makkelijk vasthoudt. 

10,95 €

Wat zie je door het zoekertje? Dat is mama! Je kleine pruts drukt op het knopje van de Focus Pocus om zich te laten verassen door een leuke clown. Heel leuk, zo'n eerste camera. 

10,95 €

Wat leuk om alle kleurrijke bekertjes te stapelen en om te gooien. Elke beker heeft een leuk ribbelpatroon om aan te voelen. Uren bouwplezier gegarandeerd. 

12,50 €

Het kleinste vriendje van uw kindje. Wat leuk, de oogjes gaan op en neer als de auto rijdt. Druk ook eens op de rode knop:"Toet toet"! De eerste auto van Ambi Toys heeft gegarandeerd succes.

5,95 €

Je moet nooit meer je sleutels afgeven. Uw kapoentje heeft nu een eigen sleutelbos. Leuk om mee te rammelen of om op te bijten.

6,95 €

Nu zijn er drie zonnetjes in huis. De duorammelaar van Ambi Toys maakt een tandwielbeweging. Ideaal voor oog-handcoördinatie te stimuleren. De zonnetjes maken een zacht, ratelend geluid.

7,95 €

Draai aan het gezichtje en de blaadjes. Wat leuk om aan deze rammelaar te voelen. Luister eens, de zonnebloempitjes binnenin maken een aangenaam geluid. Zoveel opties dat uw kapoentje ontdekt.

14,96 €

De visjes blazen bellen. Wat maakt dat een leuk geluid. Uw kindje voelt aan de verschillende structuren van de vinnetjes. Wat leuk, al die visjes van Ambi Toys in bad. 

7,95 €

Spetter, spetter! Wat leuk, zo'n badeend van Ambi Toys in bad. Als het water beweegt, beweegt ook de snavel van de eend. 

15,95 €

Bevestig het Fish Wheel van Ambi Toys op de muur aan het bad. Giet water in het rad. Kijk eens, het wiel draait. Uw kleine kapoen is gefascineerd. Ideaal voor oneindig veel badplezier.

15,95 €

De kleine eendjes verstoppen zich bij mama eend. Wat past ze goed op haar kindjes. Ideaal voor oneindig veel badplezier.