Overzicht van producten van fabrikant moulin roty

Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar die goede oude tijd.
Speelgoed van alle tijden.

24,90 €

Het visspel van Moulin Roty is een succesverhaal bij elk kind. Wie heeft de meeste visjes gevangen? Wie heeft de meeste punten? Wat spannend.

13,90 €

Een kleurrijke rammelaar uit de Moulin Roty collectie voor uw kapoentje. De rammelaar is heel zacht en makkelijk om vast te houden. Perfect voor speel- en knuffelplezier. 

18,90 €

Alphonse is de ideale rammelaar voor uw kleine kapoen. Een leuk belletje en pootjes om op te sabbelen. Heel zacht en makkelijk om vast te houden. Wat leuk om mee te spelen of te knuffelen! 

29,90 €

Altijd leuk, een puzzel van Moulin Roty maken. Perfect om de cognitieve vaardigheden te verbeteren.

45,00 €

Heeft jouw kapoentje zin in een leuk theekransje? Deze pop van Moulin Roty is het beste vriendinnetje van uw kindje.

79,00 €

Een leuke muziekmobiel uit de Moulin Roty collectie Les Moustaches. Uw kindje kijkt met veel bewondering tot de oogjes sluiten om naar dromenland te gaan. 

34,90 €

Fernand uit de Moulin Roty collectie speelt een prachtige melodie om uw kindje naar dromenland te brengen. Deze muziekknuffel is lekker zacht en ziet er leuk uit. Slaapzacht!

29,90 €

Meneer Uil uit de Moulin Roty collectie speelt een prachtige melodie om uw kindje naar dromenland te brengen. Deze muziekknuffel is lekker zacht en ziet er leuk uit. Slaapzacht, lieve schat. 

24,90 €

Moulin Roty Knuffel Varken

19,90 €

Een leuk en ontzettend zacht kussen uit de Moulin Roty collectie. Perfect om mee te knuffelen.

29,90 €

Mijn naam is Fernand. Ik ben de allerzachtste knuffel uit de Moulin Roty collectie. We worden vast heel goede vriendjes. Gaan we samen op avontuur?

29,90 € Niet op voorraad

Mijn naam is Lulu. Ik ben de allerzachtste knuffel uit de Moulin Roty collectie. We worden vast heel goede vriendjes. Gaan we samen op avontuur?