Overzicht van producten van fabrikant Haba

De filosofie van HABA is gebaseerd op een eenvoudig principe: kinderen zijn het belangrijkste wat wij hebben. Hen fundamentele waarden bijbrengen en tot zelfstandige, creatieve en fantasievolle mensen opvoeden, is echter niet alleen de taak van de ouders. Integendeel, kinderen groeien op in een dicht netwerk van relaties. Broers en zussen, vriendjes en vriendinnetjes, opvoeders en opvoedsters, leraren en leraressen – zij hebben allemaal een invloed op de ontwikkeling van de kinderen. En niet alleen personen, maar ook de dingen die de kinderen omringen, en de omgeving waarin zij opgroeien, bepalen vanaf de eerste dag mee de ontwikkeling van het kind. 

Ons speelgoed overtuigt al vele generaties lang door zijn bijzondere design en hoge speelwaarde. Dit hebben wij vooral aan onze designers en spellenredacteuren te danken. Meer dan 15 medewerkers zijn elke dag gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van doordacht speelgoed en goede spellen. Hierbij laten zij zich inspireren door de natuur of door mensen, op reis of thuis, en werken zij alleen of in team … Op het einde ontstaan bijzondere producten die de nieuwsgierigheid van de kinderen prikkelen en hun drang tot spelen stimuleren.
En niet alleen onze ideeën zijn ‘made in Germany’, ook het houten speelgoed en de houten speelfiguren worden voor het grootste gedeelte in Duitsland gemaakt. Deze worden geproduceerd in de productieafdeling van de HABA-bedrijfsvestiging in Bad Rodach, in de Duitse regio Oberfranken. Onze ideeën hebben hun wortels in Duitsland, net zoals de bomen die het hout voor onze producten leveren. Zij zijn afkomstig uit duurzaam bosbeheer – daarom draagt ons houten speelgoed het PEFC-keurmerk

Meer
29,95 €

Tijdens het spel Met Rasse Schreden speelt elke speler beurt om beurt. Wie verzamelt er eerst de vier voorwerpen?

12,95 €

Naar bed van Haba is een leuk spelletje om alleen te spelen of samen met mama en papa.

6,95 €

Onze seizoenen van Haba is een leuk leerspelletje. Je kleutertje leert al spelend bij.

11,95 €

Het Ordeningsspel Getallen van Haba is het ideale spel om al spelend te leren. Je kindje ontdekt getallen en hoeveelheden door de puzzelstukjes te ordenen.

11,95 €

Een sneeuwpop bouw je in de... winter! Tijdens het Ordeningsspel Seizoenen van Haba ontdekt je kapoen de verschillende seizoenen door de puzzelstukjes te ordenen.

17,94 €

Het Polly Poedel spel van Haba is eenvoudig, maar oh zo leuk om samen te spelen. Je kindje leert observeren en vergelijken.

14,96 €

Neem het spel Zeeslag van Haba mee tijdens lange autoritten of vliegreizen. De onderdelen zijn magnetisch zodat ze goed vastplakken aan de metalen doos.

27,50 €

De verschillende vormen en kleuren uit het Stapelspel Kleurkristallen van Haba zetten jouw kapoen aan tot spelen. 

29,95 €

Ta-tu, ta-tu, wat leuk om al spelend te leren. Het trekfiguur Brandweerauto van Haba bevordert de ontwikkeling van uw kapoen op een speelse manier.

11,95 €

badspeeltje badschuimklopper

22,95 €

Duikelaartje Bloem

119,00 €

Duwwagen Klikkerbolide

9,95 €

Grijpspeeltje Auto

11,95 €

badspeeltje Badboot Muis Ahoi!

29,95 €

3D compositiespel Creative Stones

9,95 €

Grijpspeeltje Bloemblad

9,95 €

Grijpspeeltje Kleurenspel

9,95 €

Grijpspeeltje Kleurenwiel

9,95 €

Grijpspeeltje Muis

7,95 €

Houten puzzel Dieren op de boerderij

7,95 €

Houten puzzel Huisdieren