Overzicht van producten van fabrikant Liewood

65,00 €

De stoere badjas Lily Dino Faune Green van Liewood houdt je kindje lekker warm na het nemen van een badje of een leuke zwempartij.

27,00 €

Anker van Liewood is de perfecte drinkbus voor uw kapoen. De inhoud blijft warm tot 12 uur en koud tot 24 uur. U heeft de keuze tussen een drinktuit of een schroefdop.

22,00 €

De Nellie antislip sokken van Liewood zijn super schattig en zeer comfortabel om te dragen.

22,00 €

De Nellie antislip sokken van Liewood zijn super schattig en zeer comfortabel om te dragen.

22,00 €

De Nellie antislip sokken van Liewood zijn super schattig en zeer comfortabel om te dragen.

95,00 €

Het is niet altijd makkelijk om verveling tegen te houden bij jouw kleine baby. Met grote oogjes kijkt uw kindje naar de houten playgym Girl van Liewood. Perfect voor wat entertainment.

65,00 €

De stoere badjas Lily Dino Cat Dark Rose van Liewood houdt je kindje lekker warm na het nemen van een badje of een leuke zwempartij.

14,00 €

De Tom slab Classic Dot Mustard van Liewood is een extra lange waterdichte slab. Zo blijft de kleding van uw kleine kapoen proper.

14,00 €

De Tom slab Classic Dot Dumbo Grey van Liewood is een extra lange waterdichte slab. Zo blijft de kleding van uw kleine kapoen proper.

14,00 €

Houd de kleertjes van uw kleine kapoen droog en proper. De Tom slab Cat Rose van Liewood is een extra lange waterdichte slab.

14,00 €

De Tom slab Panda Stone Grey van Liewood is een extra lange waterdichte slab. Zo blijft de kleding van uw kleine kapoen proper.

22,00 €

Geen gemors op kleertjes door deze Merle mouwslab van Liewood. De slab is waterdicht en heeft onderaan en zakje om alles op te vangen. Heel praktisch: afspoelen en afvegen.

14,00 €

De Lai slab dino mix van Liewood is super praktisch in gebruik. Makkelijk om schoon te maken en het houdt de kleertjes proper. Lekker smullen!

40,00 €

Houd je kindje lekker warm na waterpret in het zwembad of na het nemen van een badje. De lekker zachte Augusta Liewood-badcape is met een oog voor detail gemaakt.

17,00 €

De Theo terry slab Rabbit Faune Green van Liewood: een echte eyecatcher aan tafel. En mama maakt zich geen zorgen. De kleertjes blijven proper.

17,00 €

De Theo terry slab Cat Dark Roze van Liewood: een echte eyecatcher aan tafel. En mama maakt zich geen zorgen. De kleertjes blijven proper.

27,00 €

De Rene muts Mustard van Liewood is een super hippe beanie. Perfect om het hoofdje en de oortjes van uw kapoen warm te houden.

27,00 €

De Rene muts Rose van Liewood is een super hippe beanie. Perfect om het hoofdje en de oortjes van uw kapoen warm te houden.

34,00 €

De gebreide Vera muts Rose van Liewood houdt het hoofdje en de oortjes van uw kapoentje lekker warm. 

34,00 €

De gebreide Vera muts Dark grey melange van Liewood houdt het hoofdje en de oortjes van uw kapoentje lekker warm. 

22,00 €

De Vikky badspeelgoed set van Liewood in de kleur Cat Creme is ideaal om mee te nemen in bad. De diertjes zijn de perfecte vriendjes voor uw kindje tijdens badtijd.