Overzicht van producten van fabrikant Liewood

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Car Blue Wave van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Dino Faune Green van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

11,00 €

Uw kindje sabbelt op de Gemma Dino Dumbo grey van Liewood om doorkomende tandjes te kalmeren. Het is ook gewoon heel leuk om op iets te zeveren, toch?

27,00 €

Het Bamboo Kinderservies Dino mix van Liewood motiveert jouw kapoen om zijn bordje op te eten. 

110,00 €

De Enzo canopy Faune Green van Liewood is een elegante bedhemel. Perfect om boven het bedje van uw kapoentje te hangen of om een leuke speelhoek te creëren.

19,00 €

De Agnete knuffeldoek Dino Faune Green is de grote favoriet van uw kapoen. De knuffeldoek is perfect om jouw kindje te troosten en staat altijd klaar om een dikke knuffel te geven.

16,00 €

Hannah van Liewood is de allerzachtste tetradoek met een schattig konijnengezicht en oren. Eén doek, zoveel functies. Een tetradoek heb je als mama nooit te veel. 

14,00 €

De Hannah Muslindoek van Liewood is de allerzachtste tetradoek. Eén doek, zoveel functies. Een tetradoek heb je als mama nooit te veel. 

35,00 €

De Claudia toilettas Coral floral van Liewood is een mooie en praktische tas. Zowel een must-have voor mama als voor een baby'tje. 

35,00 €

De Claudia toilettas Dino mix van Liewood is een mooie en praktische tas. Perfect voor al die kleine spulletjes voor uw baby.

16,00 €

De Hannah Muslindoek van Liewood is de allerzachtste tetradoek. Eén doek, zoveel functies. Een tetradoek heb je als mama nooit te veel. 

17,00 €

De Dines knuffeldoek Coral floral-mix van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Faune Green van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Fern Rose van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.

17,00 €

De Dines knuffeldoek Dino mix van Liewood is onmisbaar voor jouw kindje. Dines is het beste knuffelmaatje en een lieve troost.