Overzicht van producten van fabrikant Bess


Ja, mama en papa, hier ben ik dan...


Na lang wachten ben ik eindelijk bij jullie. Toch wil ik jullie even waarschuwen: ik ga jullie leven in de war brengen. Ik wil veel aandacht en veel eten. Ik maak veel gebruik van mijn pamper en ik breng jullie in verlegenheid als ik schaamteloos boer. Ik wil meestal slapen en ik maak jullie wakker wanneer ik wil! 


Ik ben schattig, maar soms ook niet. Toch niet in mijn eerste 6 maanden. Ik ga veel huilen en vaak weten jullie niet eens waarom. Je wilt dat ik lach, maar ik weet nog niet goed hoe dat moet. Je wilt dat ik praat, maar dat vind ik echt niet leuk, zeker niet als jullie zo dom tegen me blijven praten. 


Gelukkig is er altijd een maar. Ik wil een deal maken met jullie. Als jullie me helpen, zal ik beginnen met het maken van die domme geluidjes. Ik wil geen kleren met stomme dingen erop. Ik ben een no-nonsense baby, mama en papa. Dus geef me wat B*E*S*S-kleding. Ik vind ze oh zo leuk, omdat ze basic en hip zijn. En het is ook goed voor jullie hoor: het is waar voor jullie geld! Dus als jullie mij helpen, dan help ik jullie ook. 


Afgesproken? Dankjewel lieve mama en papa. 


Dikke kus, jullie kapoen.